Onko sinulla lämpötolpalla varustettu autopaikka pääkaupunkiseudulla, muttei lupaa ladata autoasi?

Ratkaisussamme kellomoduulit vaihdetaan Parkkisähkön älymoduuleihin, jotka mittaavat sähkönkulutuksen ja suojaavat sulakkeita ylikuormitukselta**. Taloyhtiölle ei koidu kustannuksia, sillä hyödynnämme pysäköintialueen olemassa olevaa sähköinfraa. Palvelusopimus tehdään Parkkisähkön ja autoilijan välillä. Palvelun hinta on 15 eur/kk/autopaikka sisältäen sähkön mittaroinnin, laskutuksen, ylläpidon ja huollon***. Kulutettu sähkö veloitetaan autoilijalta ja hyvitetään taloyhtiölle.

Etsimme asiakkaiksi sähköautoilijoita (täyssähkö ja ladattava hybridi), jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan Parkkisähkön pilottiin ja muuttamaan olemassa olevan lämpötolppansa sähköauton lataamiseen soveltuvaksi. Pilotista saadun palautteen perusteella muokkaamme sopimuspohjia.

Näin pääset mukaan Parkkisähkön pilottiin:
1. Taloyhtiö myöntää luvan tilata Parkkisähkön latauspalvelu. Samassa yhteydessä määritetään sähköautojen lataukseen käytettävän sähkön hinta.
2. Autoilija tilaa Parkkisähköltä latauspalvelun ja laitteiden asennuksen****.
3. Tämän jälkeen autoa voi ladata omalla autopaikalla edullisesti ja kätevästi.

Toistaiseksi pilotti kattaa ainoastaan pääkaupunkiseudun, mutta laajennamme kokeilua muualle Suomeen lähiaikoina.

** Saman sulakeryhmän alla olevat latauslaitteet jakavat vapaan kapasiteetin keskenään. Talvikaudelle 2018-19 järjestelmään on tulossa mahdollisuus rajoittaa sähköautojen latausta kellonajan ja ulkolämpötilan perusteella, millä varmistetaan kapasiteetin riittävyys autojen lämmittämiseen.

*** Laitteillamme on toimintatakuu. Sopimuksen voimassa ollessa vaihdamme veloituksetta rikkoontuneen älymoduulin toimivaan kahden arkipäivän kuluessa.

**** Asennuksen hinta 250 euroa sisältää uuden Satmatic-lämpötolpan pään, asennustyön ja Parkkisähkön älymoduulin. Tolpan toinen puoli varustetaan perinteisellä mekaanisella kellolaitteella.

Pilotin tavoitteena on helpottaa sähköautojen lataamisen aloittamista taloyhtiöissä.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostilla <joel.jarvi(at)parkkisahko.fi>, niin lähetämme sinulle sopimuspaketin taloyhtiön hallitukselle toimitettavaksi.

Keväisin terveisin,
Parkkisähkö