Sähköautoilla on mahdollista päästä lähelle nollaa liikenteen hiilidioksidipäästöissä. Jotta sähköautojen määrä liikenteessä kasvaa, sähköauton lataus täytyy tuoda kotien ja työpaikkojen parkkipaikoille. On arvioitu, että latausmahdollisuus kotona tai työpaikalla nostaa sähköauton oston mahdollisuutta kaksikymmentä kertaisesti.

Parkkisähkö esitteli latausratkaisuaan Wienissä Transport Research Arena –tapahtumassa 15.4. – 19.4. Tapahtumaan osallistui 3500 liikenteen asiantuntijaa tutkijoista poliitikkoihin. Neljän päivän aikana käytiin yli 8500 minuuttia keskusteluja liikenteen tulevaisuudesta. Kyseessä on Euroopan suurin liikenteen tutkimuksen tapahtuma.

Parkkisähkön älykäs ja skaalautuva latausratkaisu sopi täydellisesti tapahtuman teemaan, joka oli liikenteen digitalisoituminen ja sen vaikutukset ympäristöön, yhteiskuntaan sekä talouteen.

Seuraava TRA –tapahtuma järjestetään Helsingissä vuonna 2020. Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner oli Wienissä vastaanottamassa Helsingin TRA:n vetovastuuta.