Parkkisähkö Oy ja saksalainen Sedlbauer AG yhdistävät voimansa kehittääkseen sähköisten ajoneuvojen latauspisteitä sekä komponentteja Parkkisähkön luomaan, pikaliitinteknologiaan (QuickConnector) perustuvaan kaapelointijärjestelmään. Sähköautojen markkinat ovat räjähdysmäisessä kasvussa kaikkialla maailmassa, ja ratkaisevaksi haasteeksi on muodostunut ajoneuvojen lataus asuin- ja liikekiinteistöjen pysäköintipaikoilla sekä lentokentillä ja liityntäpysäköintialueilla. Kiinteistöille suunniteltu sähköautojen Parkkisähkö-latauspalvelu täyttää kaikki vaatimukset tarjoamalla kaikenkattavan avaimet käteen -palvelun kiinteistöjen omistajille, taloyhtiöille ja pysäköintioperaattoreille.

Parkkisähkön palvelu muodostaa ekosysteemin, jossa latauslaitteiden ja sähkökomponenttien valmistajat, sähköurakoitsijat, latausoperaattorit sekä kiinteistöalan yritykset työskentelevät yhdessä sähköautojen latausmahdollisuuden toimittamiseksi kaikille pysäköintipaikoille. Parkkisähkö on aloittanut latausmarkkinoilla hyödyntämällä pysäköintipaikkojen valmiita kaapelointeja, sillä noin 1,5 miljoonalla suomalaisella autopaikalla on jo sähköt valmiina.