Maaliskuun lopulla uutisoimme Parkkisähkön finaalipaikasta Start Up Energy Transition -kilpailussa. 450 energia-alan yrityksen joukosta finaaliin valittu Parkkisähkö sijoittui kilpailussa jaetulle toiselle sijalle. 

Kilpailun finaali järjestettiin Berliinissä 9.4. Järjestäjinä toimivat World Energy Council ja Saksan energiavirasto DENA. Finaalissa esiteltiin 15 energia-alan ja ilmastonsuojelun innovaatiota ja bisnesmallia. 

Parkkisähkö oli kisassa ehdolla innovatiivisen liikkumisen kategoriassa, jossa voiton vei ugandalainen Bodawerk. Yritys muuttaa Ugandassa suosittuja moottoripyörämalleja sähkökäyttöisiksi.

Parkkisähkön ratkaisu herätti tapahtumassa laajaa innostusta. Tuomaristo ihasteli Parkkisähkön pikaliitinjärjestelmän laajaa skaalautuvuutta, kustannustehokasta bisnesmallia sekä järjestelmän avoimuutta.