Parkkisähkö esitteli latauspalveluaan ja -laitteitaan Tampereella 15.-16.5.2019 järjestetyssä kiinteistö- ja sähköalan Real Estate Expo / elexpo -tapahtumassa. Osastollamme vieraili runsaasti kävijöitä molempina tapahtumapäivinä. Sähköautojen latausasiat ovat tällä hetkellä erittäin ajankohtaisia taloyhtiöissä sekä liikekiinteistöissä. Parkkisähkön ratkaisu sai paljon kiinnostusta ja kiitosta osakseen, sillä se on suunniteltu mahdollisimman käteväksi ja reiluksi sekä autoilijan että kiinteistön kannalta. 

Parkkisähkön kehittämän nerokkaan pikaliittimen ansiosta pitkäaikainen investointi kaapelointiin saadaan erotettua varsinaisista latauslaitteista, joiden teknologia kehittyy kaiken aikaa. Lisäksi kun lataus toimitetaan palveluna, kiinteistön ei tarvitse tehdä investointeja latauslaitteisiin. Palvelun kiistattomia etuja ovat myös sähkön mittarointi, laskutus ja hyvitys kiinteistölle sekä laitteiden ylläpito ja huolto. 

Osastollamme esiteltiin täyssähköauton lataamista Parkkisähkön laitteilla sekä uusia Fibox-latausrasioita ja -asemia. Parkkisähkön 3,7 kW:n tehoisen älymoduulin lisäksi on nyt myös tarjolla 7,4 kW:n tehoinen Type 2 -latauslaite.

Tapahtuman päätteeksi arvoimme paikan päällä energiakorin, joka sisälsi monenlaisia herkkuja, kuten autoilijoille sopivaa kuohujuomaa, suklaata sekä paljon muuta. Energiakorin onnekas voittaja oli Martta Hakanen Pirkkalasta.

Messujen jälkeen arvoimme kilpailun pääpalkinnon eli yhden megawattitunnin latausenergiaa, jonka voitti Antti Vahvaselkä Lappeenrannasta. Voittajalle on postitettu lataustunniste, joka käy kaikissa Parkkisähkön latauspisteissä ja oikeuttaa 1 MWh:n veloituksettomiin latailuihin. Megawattitunti energiaa vastaa sähköauton kulutuksesta riippuen 5 000 – 8 000 puhdasta ajokilometriä!

Parkkisähkö onnittelee voittajia ja kiittää kaikkia osastollamme vierailleita kävijöitä! Mikäli kaipaatte lisätietoja, otattehan yhteyttä meihin info@parkkisahko.fi.

Lisäksi haluamme esittää kiitokset Easyfairs Finlandille erinomaisista tapahtumajärjestelyistä!