Sähköauton lataaminen kotona

Useimmiten kodin pysäköintiruutu on paras paikka ladata sähköautoa. Kotona auto on pysäköitynä pitkiä aikoja ja sitä voidaan ladata huomattavasti edullisemmin, kuin pikalatausasemilla.

Käyttöohjeet

Parkkisähköä kotiin

Parkkisähkön latausratkaisu ja palvelumalli on kehitetty nimenomaan taloyhtiöissä tapahtuvaan lataukseen.

Taloyhtiöratkaisu

Lataaminen Parkkisähkön
latauspisteellä

Lataaminen Parkkisähkön latauspisteellä onnistuu Parkkisähkö-mobiilisovelluksella.

Lataa sovellus

Tilaa maksuton aloituspaketti

Aloituspaketti sisältää latausjohtoon liitettävän NFC-tunnisteen. Näin se on aina mukana eikä erillistä tunnistautumista tarvita.

Tilaa aloituspaketti

Latauslaite kotiin

Onko taloyhtiöönne asennettu Parkkisähkön latausvalmius ja haluat aloittaa sähköauton latauksen kotona? Toimi seuraavasti:

  1. Valitse sinulle sopiva latauslaite
  2. Päätä haluatko ostaa vai vuokrata latauslaitteen
  3. Tee tilaus

Asennamme valitsemasi latauslaitteen useimmiten jopa parin päivän kuluessa tilauksesta. Laskutamme sinulta käytetän sähkön kuukausittain tai laskutusrajan täyttyessä taloyhtiön määrittelemän sähkön hinnan mukaisesti.

Ota yhteyttä

Julkiset latauspisteet

Parkkisähköllä on julkisia latauspisteitä Helsingissä ja Tampereella. Ajantasaisen tiedon lautauspisteiden sijainneista ja käyttötilanteesta löydät Parkkisähkön mobiilisovelluksesta sekä osoitteesta app.parkkisahko.fi.

Valitse oikea latauslaite

Parkkisähkön latauslaitelaskurin avulla voit helposti testata mikä laitteista soveltuu parhaiten sinun tarpeisiisi. Syötä latauslaitelaskuriin ajokilometrit ja latausaika ja näet, mikä latauslaitteista soveltuu parhaiten sinun tarpeisiisi.

Lue lisää sähköautojen latauksesta

Älykäs kuormanhallinta

Älykäs kuormanhallinta huolehtii sähkön riittävyydestä koko parkkialueella. Tämän ansiosta pienestäkin pääkeskuksesta riittää virtaa kaikkien autojen lataamiseen.

Lue lisää

Laadukkaat latauslaitteet

Parkkisähköllä on erilaisia kiinteistölataukseen suunniteltuja sähköautojen latauslaitteita. Pikaliitinjärjestelmä mahdollistaa laitteiden nopean asentamisen ja ylläpidon.

Lue lisää

Kiinteistön kartoitus

Parkkisähkö-kartoituksessa selvitetään taloyhtiön sähköjärjestelmän ja pysäköintialueen valmius sähköautojen turvalliseen lataamiseen.

Lue lisää

Hyödynnä ARA-tuki

Taloyhtiöt voivat saada jopa 90 000 euroa lautasinfra-avustusta ARA:lta vuoden 2021 loppuun asti

Lue lisää

Eikö taloyhtiössäsi ole
vielä latausvalmiutta

Tähän linkit oleellisiin asioihin lorem ipsum Parkkisähköllä on julkisia latauspisteitä Helsingissä ja Tampereella. Ajantasaisen tiedon lautauspisteiden sijainneista ja käyttötilanteesta löydät.

Tarvitseko apua?

Tukisivuiltamme löydät käyttöohjeet sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta voit jättää meille yhteydenottopyynnön tai soittaa asiakaspalvelumme 0400 528 166 (ark. 8-16).