Parkkisähkö Oy palkkaa osaajia!

Parkkisähkö tekee sähköautojen latauksen ympärillä IoT-painotteista tuotekehitystä. Sijaitsemme Helsingin merellisessä Lauttasaaressa, ja tiimissämme on nyt 10 tekijää. Buzzword-bingossa värisuoramme on: Cleantech, pilvipalvelut, IoT, jakamistalous, smart-up ja palveluinnovaatiot. Etsimme edelläkävijäjoukkoomme startup-maailmaan uskaltavia ihmisiä, joilla on halu osallistua maailman muuttamiseen.

Valmistumisvaiheessa oleville yliopistotason opiskelijoille on myös mahdollista tehdä diplomityö työhön liittyvästä aiheesta.

Eduksesi on:

  • Kansainvälinen kokemus; erityisesti jos olet osallistunut uuden tuotteen markkinoilletuontiin.
  • Aiempi työskentely startup-yrityksessä tai nopeasti kasvavassa yksikössä.
  • Omakohtainen kokemus sähköautoista tai kiinnostus energiaan yleensä.

Hakeminen

CV ja vapaamuotoinen yhden A4:n mittainen hakemus, josta tulee käydä ilmi koulutus, syntymävuosi ja kielitaito. Lähetä hakemus pdf-muodossa osoitteeseen careers@parkkisahko.fi.

Avoimet paikat:

Koodiwizard:

Avainsanat: Python, C, SQL, NoSQL, Javascript, Java, Lua, Corona SDK, REST/JSON, Amazon AWS, verkkoprotokollat, Linux, WWW, mobiiliappi, TCP/IP, pilvi, mesh networking. Kaikkea ei tarvitse osata, mutta tulet ne meillä oppimaan. Haemme tuotekehitykseen kahta täysipäiväistä koodaria. Alustat ovat Amazon AWS ja Linux. Osa-alueita ovat sekä palvelun www-, kännykkä-että serveritoteutusten arkkitehtuuri ja toisaalta verkkopuolen netissä olevien pienempien embedded-laitteiden kommunikaatiorajapinnat.

Elektroniikkahakkeri:

Haemme elektroniikkahakkeria, jolle IoT, C, Linux, Raspberry PI, Edison, jne. ympäristöt ovat tuttuja, kolvi pysyy kädessä ja laitteita on tullut rakenneltua. TKK/Aalto-taustasta on apua, etenkin jos opinnot on tehty Sähköllä tai Tietotekniikan puolella.