• Parkkisähkö Oy

Parkkisähkön uudet nimitykset vahvistavat myyntiä

Parkkisähkö Oy on palkannut kaksi uutta avainhenkilöä. Automaatioinsinööri Mika Valtonen on nimitetty projektipäälliköksi. Valtonen vastaa sähköautojen kiinteistölatausjärjestelmien ja -tuotteiden toimituksista asiakkaille. Vankalla teknisellä asiantuntemuksellaan Valtonen vahvistaa myös yrityksen myyntiä ja asiakaspalvelua.


Valtosella on vahva tausta teknologian myymisestä. Vuosina 2001-2019 hän oli ABB Oy:n palveluksessa ja viimeksi Maximus Oy:n avainasiakaspäällikkönä.


Jani Hämäläinen on nimitetty myyntipäälliköksi. Hämäläisen tehtävänä on Parkkisähkössä kiinteistöjen sähköautojenlatausjärjestelmien ja -palvelujen myynti Suomessa. Myös Hämäläisellä on vahva tausta teknisestä myynnistä. Hän on ollut lähes 10 vuotta teknisen myynnin tehtävissä ja viimeiseksi Coromatic Oy:ssä Sales Managerina.


Parkkisähkö Oy on suomalainen sähköautojen latauspalveluja tarjoava yritys. Parkkisähkö on kehittänyt sähköautojen latausteknologiaa ja niihin liittyviä tietojärjestelmiä jo viiden vuoden ajan. Parkkisähkö tarjoaa avaimet käteen -periaatteella sähköautojen latauksen kokonaisratkaisuja kiinteistöissä.


Löydät Mikan ja Janin yhteystiedot verkkosivuiltamme www.parkkisahko.fi/meista

125 katselukertaa0 kommenttia

© 2021 Parkkisähkö Oy | Parking Energy Ltd

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle