Sähköautojen lataus taloyhtiössä

Helppo, kustannustehokas ja tasapuolinen ratkaisu, jonka avulla taloyhtiö voi tarjota sähköautojen latauksen jokaiselle asukkaalle. Me huolehdimme järjestelmän asentamisesta, ylläpidosta, asiakaspalvelusta ja sähkön laskutuksesta.

Helppo ja taloudellinen ratkaisu

Parkkisähkön avaimet käteen -palvelumalli on vaivaton vaihtoehto. Palvelumalli ulkoistaa kaikki sähköautojen lataukseen liittyvän Parkkisähkölle, ja vapauttaa taloyhtiöiden hallituksen ja isännöitsijän huolehtimaan muista taloyhtiön asioista.

Kustannustehokas

Parkkisähkön palvelumalli ei kuormita taloyhtiöiden kukkaroa asennuksen jälkeen. Taloyhtiö maksaa ainoastaan latausvalmiuden asentamisesta pysäköintialueelle.

Muista kustannuksista, kuten latauslaitteista, mittaroinnista ja sähkön kulutuksesta vastaavat järjestelmää käyttävät asukkaat.

Reilu ja yhdenvertainen

Kustannustehokkuuden lisäksi palvelu on tasavertainen vaihtoehto taloyhtiön asukkaille. Sähköautojen latauksesta aiheutuvat kustannukset kohdistuvat niille asukkaille, jotka palvelua käyttävät.

Skaalautuvan järjestelmä ansiosta jokaisella autoilijalla on yhdenvertainen mahdollisuus hankkia latauspiste siinä vaiheessa, kun se tulee ajankohtaiseksi.

Pilvipalveluna

Kaikki palveluun liittyvä tieto on pilvessä.  Mobiilisovelluksen kautta jokainen käyttäjä voi seurata lataukseen käytettyä sähkönkulutusta reaaliaikaisesti.

Lisäksi järjestelmää voidaan käyttää raportointiin ja laskutukseen

Myös latauslaitteet palveluna

Asukkaat voivat joko ostaa tai vuokrata latauslaitteet Parkkisähköltä. Vuokramallissa sähköautoilija maksaa edullisen kuukausimaksun lisäksi ainoastaan laitteiden asennuksen ja käyttöönoton sekä  sähkönkulutuksen todellisten kulujen mukaan.

Parkkisähkö vastaa vuokralaitteiden toimivuudesta, huolloista ja muusta ylläpidosta. Kaikki Parkkisähkön toimittamat latauslaitteet ovat jatkuvassa etävalvonnassa.

Autoilijan ei tarvitse huolehtia lataustekniikan jatkuvasta kehittymisestä. Vanhenevat laitteet voidaan päivittää uusimpaan tekniikkaan edullisesti ja pienillä kustannuksilla.

 

Kampanja taloyhtiöille

Parkkisähkö tekee sähköautojen latausvalmiuden hankinnan entistäkin helpommaksi ja halvemmaksi. Taloyhtiön koosta ja iästä riippumatta latausvalmiuden saa pääkaupunkiseudulla nyt kiinteään hintaan alkaen 95 euroa / parkkiruutu.

Järjestelmän hyödyt

Skaalautuvuus

Parkkisähkön pikaliittimillä toimiva järjestelmä on suunniteltu siten, että se skaalautuu helposti kysynnän mukaan.

  • Laajentumisvauhtia ei tarvitse tietää ennakolta
  • Tulevaisuusvarma vaihtoehto latausteknologian kehittyessä

Alhaiset investointikustannukset

Latausvalmiuteen perustuva järjestelmä on kustannustehokkaampi, kuin perinteinen kaapelointiratkaisu valmiine latauspisteineen.

  • Voidaan monesti käyttää olemassa olevia kaapeleita ja piharasioita
  • Mahdollisuus jakaa ja kohdentaa kulut reilusti eri osapuolien välillä

Helppo vaihtoehto

Avaimet käteen -palvelumallimme on täysin ulkoistettu ja se sisältää latauspisteiden tilaamisen, toimittamisen, laskuttamisen, huollon ja operoinnin.

  • Käyttäjäkohtainen tunnistautuminen, mittarointi, laskutus ja hyvitykset kiinteistölle
  • Toimii hallinnollisesti eri tyyppisissä kohteissa: julkiset-, vuokra- ja osakepaikat sekä kiinteistöt

Valitse oikea latauslaite

Parkkisähkön latauslaitelaskurin avulla voit helposti testata mikä laitteista soveltuu parhaiten sinun tarpeisiisi. Syötä latauslaitelaskuriin ajokilometrit ja latausaika ja näet, mikä latauslaitteista soveltuu parhaiten sinun tarpeisiisi.

Lue lisää sähköautojen latauksesta

Älykäs kuormanhallinta

Älykäs kuormanhallinta huolehtii sähkön riittävyydestä koko parkkialueella. Tämän ansiosta pienestäkin pääkeskuksesta riittää virtaa kaikkien autojen lataamiseen.

Lue lisää

Laadukkaat latauslaitteet

Parkkisähköllä on erilaisia kiinteistölataukseen suunniteltuja sähköautojen latauslaitteita. Pikaliitinjärjestelmä mahdollistaa laitteiden nopean asentamisen ja ylläpidon.

Lue lisää

Kiinteistön kartoitus

Parkkisähkö-kartoituksessa selvitetään taloyhtiön sähköjärjestelmän ja pysäköintialueen valmius sähköautojen turvalliseen lataamiseen.

Lue lisää

Hyödynnä ARA-tuki

Taloyhtiöt voivat saada jopa 90 000 euroa lautasinfra-avustusta ARA:lta vuoden 2021 loppuun asti

Lue lisää