Älykäs kuormanhallinta

Älykäs kuormanhallinta on erittäin tärkeä ominaisuus, joka mahdollistaa sen, että vanhakin sähköjärjestelmä voidaan päivittää sähköautojen lataukseen soveltuvaksi ilman kallista sähköremonttia.

Se huolehtii, ettei latauspisteiden aiheuttama lisäkuormitus ylitä kiinteistön sähköjärjestelmän kapasiteettia.

Parkkisähkön älykkään kuormanhallinnan avulla lataus tapahtuu täydellä teholla silloin, kun kiinteistön kapasiteetti siihen riittää. Kysynnän kasvaessa järjestelmä rajoittaa autojen lataustehoa tasaisesti ja kaikki autot saavat virtaa annetun kapasiteetin puitteissa.

Sähkönkulutuksen tehopiikki syntyy asuintaloissa tyypillisesti iltaisin ihmisten palatessa töistä ja kiinteistöissä sähkönkulutuksen tehopiikki taas syntyy ihmisten tullessa töihin. Älykkään kuormanhallinnalla voidaan rajoittaa sähköautojen latausta tehopiikkien aikana. Sähköautoilijalle tärkeintä on kuitenkin, että akku on aamulla tai työnpäivän jälkeen täysi.

Älykkään kuormanhallinnan avulla voidaan tarjota useita latauspisteitä ja noudattaa kiinteistön sähkönsyötön ja muun kuorman asettamia rajoja.

Hyödyt:

  • Sähköliittymä ei ylikuormitu, vaikka kaikki latauspisteet olisivat käytössä
  • Sähköautojen turvallinen lataus on mahdollista vanhemmassakin sähköliittymässä
  • Järjestelmä antaa kaikille latauksessa oleville autoille virtaa tasapuolisesti

Lue vielä nämä

Älykäs kuormanhallinta

Älykäs kuormanhallinta huolehtii sähkön riittävyydestä koko parkkialueella. Tämän ansiosta pienestäkin pääkeskuksesta riittää virtaa kaikkien autojen lataamiseen.

Lue lisää

Laadukkaat latauslaitteet

Parkkisähköllä on erilaisia kiinteistölataukseen suunniteltuja sähköautojen latauslaitteita. Pikaliitinjärjestelmä mahdollistaa laitteiden nopean asentamisen ja ylläpidon.

Lue lisää