Ratkaisu yrityksille

Sähköautojen latauspalvelujen tarve on tasaisessa kasvussa. Työntekijöiden lisäksi latauspisteitä tarvitsevat lähivuosina myös asiakkaat ja vieraat. Latauspisteet ovatkin monelle yritykselle ja julkiselle kiinteistölle pian palvelu, jota ilman se ei voi olla.

Työpaikkalataus

Lataaminen
työpaikoilla

Työpäivän aikana auton saa ladattua pienemmälläkin kulutuksella.

Tutustu ratkaisuun

Urakoitsijat &
sähkösuunnittelijat

Skaalautuva latausjärjestelmä on edullinen asentaa ja latauslaitteiden määrää muuttaa.

Lue lisää

Kiinteistöjen omistajat ja
kiinteistömanagerit

Latausvalmius parantaa kiinteistön houkuttelevuutta, kasvattaa vuokratuloja ja nostaa kiinteistön arvoa.

Lue lisää

Investointi ihmisiin
ja ympäristöön

Ladattavien autojen määrä kasvaa nopeasti. Määrän kasvaessa asiakkaat, henkilöstö ja muut kiinteistössä vierailevat odottavat, että yrityksillä on riittävästi sähköautojen latauspisteitä. Sähköautoilua tukemalla yritys myös osallistuu vähäpäästöisemmän tulevaisuuden rakentamiseen maltillisella investoinnilla.

Me toteutamme puolestasi

Avaimet käteen -palvelumallissa me vastaamme halutessanne latauspisteiden toimituksesta, asennuksesta ja huollosta. Lisäksi huolehdimme maksuista ja laskutuksesta sekä muista tukipalveluista. Näin toteutettu latausratkaisu vapauttaa kiinteistön omistajan kaikista sähköauton lataukseen liittyvistä huolista.

Pyydä tarjous

Palkittu pikaliitinjärjestelmä

Parkkisähkön pikaliitinjärjestelmän avulla kiinteistö saa hoidettua kerralla sähköautojen lataukseen liittyvät tulevaisuuden tarpeensa kerralla, ilman vanheneviin laitteisiin sitoutumista. Asennuksessa jokaiseen pysäköintiruutuun asennetaan pikaliitin, minkä jälkeen parkkiruudussa on latausvalmius. Kun tämä on tehty, latauslaitteen kiinnittäminen pikaliittimeen tapahtuu minuuteissa. Latauslaitteitavoidaan asentaa, siirtää ja poistaa aina sen hetkisen tarpeen mukaan.

Lue lisää

Valitse oikea latauslaite

Parkkisähkön latauslaitelaskurin avulla voit helposti testata mikä laitteista soveltuu parhaiten sinun tarpeisiisi. Syötä latauslaitelaskuriin ajokilometrit ja latausaika ja näet, mikä latauslaitteista soveltuu parhaiten sinun tarpeisiisi.

Lue lisää sähköautojen latauksesta

Älykäs kuormanhallinta

Älykäs kuormanhallinta huolehtii sähkön riittävyydestä koko parkkialueella. Tämän ansiosta pienestäkin pääkeskuksesta riittää virtaa kaikkien autojen lataamiseen.

Lue lisää

Laadukkaat latauslaitteet

Parkkisähköllä on erilaisia kiinteistölataukseen suunniteltuja sähköautojen latauslaitteita. Pikaliitinjärjestelmä mahdollistaa laitteiden nopean asentamisen ja ylläpidon.

Lue lisää

Kiinteistön kartoitus

Parkkisähkö-kartoituksessa selvitetään taloyhtiön sähköjärjestelmän ja pysäköintialueen valmius sähköautojen turvalliseen lataamiseen.

Lue lisää

Hyödynnä ARA-tuki

Taloyhtiöt voivat saada jopa 90 000 euroa lautasinfra-avustusta ARA:lta vuoden 2021 loppuun asti

Lue lisää

Pyydä tarjous

Parkkisähkön pikaliitinjärjestelmän avulla kiinteistö saa hoidettua kerralla sähköautojen lataukseen liittyvät tulevaisuuden tarpeensa kerralla.

Tarjouspyyntö – lyhyt