Kiinteistöjen omistajat ja kiinteistömanagerit

Parkkialueen valjastaminen latausvalmiiksi sähköautoja varten parantaa kiinteistön houkuttelevuutta, kasvattaa vuokratuloja ja nostaa kiinteistön arvoa.

Parkkisähkön skaalautuva sähköautojen latausratkaisu on kehitetty helpottamaan erityisesti kiinteistöjen omistajien ja kiinteistömanagerien arkea. Huoleton ja kustannustehokas ratkaisu palvelee pitkälle tulevaisuuteen. Koko parkkialueen kaapelointi toteutetaan kerralla, vaikka reaaliaikainen tarve latauspisteille olisi vain muutama. Parkkialueen muuttaminen latausvalmiiksi Parkkisähkön järjestelmällä maksaa vain murto-osan perinteisiin ratkaisuihin verrattuna.

Vaivaton ratkaisu

Parkkisähkön ratkaisu on vaivaton vaihtoehto kiinteistöjen omistajille ja kiinteistömanagereille. Asennuksen ja kaapeloinnin lisäksi Parkkisähkön palvelumalli ulkoistaa kaikki sähköautojen lataukseen liittyvät ylläpitotoimet sekä koko järjestelmän operoinnin ja huollon Parkkisähkön ammattilaisille.

Latauslaitteet omaksi tai vuokralle

Vuokralaiset voivat joko ostaa tai vuokrata latauslaitteet suoraan Parkkisähköltä. Vuokramallissa sähköautoilija maksaa edullisen kuukausimaksun lisäksi ainoastaan laitteiden asennuksen ja käyttöönoton sekä tietenkin sähkönkulutuksen todellisten kulujen mukaan. Parkkisähkö vastaa vuokralaitteiden toimivuudesta, huolloista ja muusta ylläpidosta.
Kaikki Parkkisähkön toimittamat latauslaitteet ovat jatkuvassa etävalvonnassa – myös omaksi hankitut.

Parkkisähkön latausjärjestelmän edut

  1. Kiinteistön haluttavuus ja arvo nousevat
  2. Alhaiset investointikulut, ei juoksevia menoja
  3. LEED- ja BREEAM-tason nosto
  4. Järjestelmän joustavuus vuokralaisten vaihtuessa ja tarpeiden muuttuessa
  5. Palvelujen täydellinen ulkoistus vapauttaa kiinteistömanagerin aikaa

Parkkisähkön latausjärjestelmää käyttävät

  • Suurimmat kiinteistönomistajat
  • Kiinteistömanagerit ja isännöitsijät
  • Yritysten työsuhdeautoista vastaavat

Lue lisää sähköautojen latauksesta

Älykäs kuormanhallinta

Älykäs kuormanhallinta huolehtii sähkön riittävyydestä koko parkkialueella. Tämän ansiosta pienestäkin pääkeskuksesta riittää virtaa kaikkien autojen lataamiseen.

Lue lisää

Laadukkaat latauslaitteet

Parkkisähköllä on erilaisia kiinteistölataukseen suunniteltuja sähköautojen latauslaitteita. Pikaliitinjärjestelmä mahdollistaa laitteiden nopean asentamisen ja ylläpidon.

Lue lisää

Pyydä tarjous

Parkkisähkön pikaliitinjärjestelmän avulla kiinteistö saa hoidettua kerralla sähköautojen lataukseen liittyvät tulevaisuuden tarpeensa kerralla.

Tarjouspyyntö – lyhyt