Rakennuttajat ja rakennusliikkeet

Parkkisähkö tarjoaa kattavan sähköautojen latausratkaisun asuin- ja toimitilakiinteistöjen pysäköintialueille.

Talon tai toimitilan suunnitteluvaiheessa on vaikea tietää, minkälaisia sähköautojen lataustarpeita kiinteistöä käyttävillä tulevaisuudessa on. Siksi on järkevää varautua huomisen tarpeisiin jo tänään. Parkkisähkön järjestelmä- ja palvelukokonaisuusmallin ansiosta rakennuttajan ei tarvitse tietää eikä arvata kuinka moni tarvitsee sähköauton latauspisteen heti ja kuinka moni lähitulevaisuudessa tai minkälaista lataustekniikkaa tai palvelumallia kiinteistössä tarvitaan.

Pikaliittimeen perustuva kaapelointijärjestelmä sisältää kaiken mitä kiinteistön parkkialue tarvitsee sähkösuunnitteluohjeista ja urakoitsijoiden kouluttamisesta latauslaitteisiin ja edelleen kiinteistöyhtiön valmiisiin palvelumalleihin.

Pikaliitinkaapelointi on myös kustannustehokkain tapa toteuttaa latausvalmius kerralla koko parkkialueelle. Autopaikan hallitsija hankkii tarvittaessa latauslaitteen omalla kustannuksellaan.

Miksi Parkkisähkön ratkaisu on markkinoiden paras?

 • Pikaliittimeen perustuva kaapelointijärjestelmä on kustannustehokkaampi kuin perinteinen kaapelointiratkaisu valmiine latauspisteineen.
 • Autopaikkojen lämmitys ja lataus tapahtuu yhden kaapelin taktiikalla. Erillisiä järjestelmiä ei tarvita.
 • Asuntojen myyntiarvo nousee latausvalmiuden myötä.
 • Autopaikoille saadaan valmius tehokkaaseen lataukseen vaikka kiinteistön sähköliittymä on rajoitettu. Liittymän kokoa voidaan nostaa myöhemmin, kun valtaosaan autopaikoista on hankittu latauslaite.
 • Pikaliittimeen perustuva kaapelointijärjestelmä sopii uusiin ja saneerattaviin kohteisiin.
 • Selkeät sähkösuunnitteluperiaatteet ja ohjeet pikaliitin- ja latauslaitejärjestelmälle.
 • Valmiit ja standardoidut toimintamallit rakennuttajille, rakennusliikkeille, tuleville asukkaille ja isännöitsijöille. Malli täyttää 2021 voimaan tulevan rakennusten energiatehokkuusdirektiivin vaatimukset (EPBD).
 • Tulevaisuusvarma. Järjestelmä on teknologianeutraali nykyisten ja tulevien latausratkaisujen suhteen.
 • Kaikki autopaikan omistavat saavat tasa-arvoisen kohtelun ja yhdenvertaisen palvelun.
 • Järjestelmä skaalautuu kysynnän mukaan. Laajentumisvauhtia ei tarvitse tietää ennakolta
 • Yhdenmukainen parkkialue, ei erillisiä latauspaikkoja eikä niiden sijoittelua.
 • Toimii samalla tavalla niin julkisissa- vuokra- kuin omistuspaikoillakin.
 • Järjestelmä on helppo markkinoida kiinteistön omistajille ja loppukäyttäjille.

Lataa opas rakennuttajille

Lataa opas: Opas rakennuttajille
Uutiskirje

Painamalla "Lataa" hyväksyn, että Parkkisähkö säilyttää ja käsittelee antamiani yhteystietoja tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.

Lue lisää sähköautojen latauksesta

Älykäs kuormanhallinta

Älykäs kuormanhallinta huolehtii sähkön riittävyydestä koko parkkialueella. Tämän ansiosta pienestäkin pääkeskuksesta riittää virtaa kaikkien autojen lataamiseen.

Lue lisää

Laadukkaat latauslaitteet

Parkkisähköllä on erilaisia kiinteistölataukseen suunniteltuja sähköautojen latauslaitteita. Pikaliitinjärjestelmä mahdollistaa laitteiden nopean asentamisen ja ylläpidon.

Lue lisää

Pyydä tarjous

Parkkisähkön pikaliitinjärjestelmän avulla kiinteistö saa hoidettua kerralla sähköautojen lataukseen liittyvät tulevaisuuden tarpeensa kerralla.

Tarjouspyyntö – lyhyt