Parkkisähkö yrityksenä

Parkkisähkö on suomalainen vuonna 2014 perustettu sähköautojen latausteknologioita kehittävä ja latauspalveluita tuottava kasvuyritys.

Parkkisähkö on johtava kiinteistölatauksen edelläkävijä koko maailman tasolla. Patentoituun pikaliitinteknologiaan perustuva kaapelointijärjestelmä, älykkäät latauslaitteet sekä kattavat taustajärjestelmämme luovat pohjan turvalliselle ja pitkäaikaiselle ratkaisulle kaikille kiinteistöille ja kiinteistönomistajille.

Sähköautojen yleistyessä kattava latausvalmius yhdistettynä joustavaan palvelumalliin nostaa yksittäisten asuntojen ja kiinteistöjen arvoa minimoiden tämän hetkisen investointitarpeen.

Parkkisähkön missiona on tehdä sähköautoiluun siirtymisen mahdollisimman helpoksi kaikille osapuolille.

Kotimaan markkinoiden lisäksi panostamme viennin kasvuun ja rakennamme latausalalle kansainvälistä alan toimijoista koostuvaa ekosysteemiä. Parkkisähkö toimii Suomessa ja Englannissa.

Olemme toimittaneet sähköautojen latausvalmiuden jo yli 10 000 autopaikalle. Latauspisteitämme löytyy suurimpien pysäköintioperaattoreiden parkkihalleista, ja asiakaskunnassamme on isoja kiinteistökeskittymiä sekä kymmeniä erikokoisia taloyhtiöitä. Toimitamme latausjärjestelmiä Suomessa isoimpiinkin pysäköintialue-kokonaisuuksiin koko maan kattavan asennuskumppaniverkostomme avulla.

Parkkisähkön patentoidut latausteknologiat ja -palvelut ovat kansainvälisesti tunnustettuja ja saaneet useita ulkomaisia ja kotimaisia palkintoja.

Parkkisähkö pähkinän kuoressa

  • Perustettu 2014
  • Kaupallista toimintaa vuodesta 2017
  • 10,000+ parkkipaikkaa sopimuksen piirissä
  • 7,000+ autoilija-asiakasta
  • Painopiste: pääkaupunkiseutu + 5 suurinta kaupunkia
  • Koko maan kattava 2021
  • Atine Group Oy suurin yksittäinen omistaja