Parking Energyn -kokonaispalvelulle myönnettiin Avainlippu-merkki. - Parking Energy

Parking Energyn -kokonaispalvelulle myönnettiin Avainlippu-merkki.

30.11.2022 Uutiset

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Parking Energy Oy:lle liiton jäsenyyden ja oikeuden käyttää Avainlippu-merkkiä. Suomalaista työtä edustava Avainlippu kertoo, että palvelu on tuotettu tai tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Parking Energyn -kokonaispalvelulle Avainlippu-merkin.

Avainlipun ensisijaisena myöntämiskriteerinä on aina se, että palvelu on tuotettu tai tuote on valmistettu Suomessa. Lisäksi lasketaan kotimaisuusaste, jonka on oltava vähintään 50 prosenttia omakustannusarvosta. Omakustannusarvossa otetaan huomioon palveluun liittyvät kustannukset, kuten henkilöstökustannukset, alihankinnat ja materiaalihankinnat. Parking Energyn -kokonaispalvelun kotimaisuusaste on jopa yli 90 prosenttia.

Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa. Tämän lisäksi toimikunta huomioi myös muun muassa suomalaisen suunnittelun ja tuotekehityksen sekä palvelun vaikutuksen kotimaisten tuotteiden tai palveluiden aseman vahvistumiseen.

“Parking Energyn kokonaispalvelu on saanut Avainlippu-merkin. Parkin Energyn laitteiden suunnittelu, kokoonpano ja palvelutuotanto toteutetaan kokonaisuudessa Suomessa. Yrityksen sijoittajapohja koostuu myös suomalaisista merkittävistä sijoittajista. Olemme erittäin ylpeitä, että tuemme suomalaista työtä.” kertoo Toimitusjohtaja Ville Sirén.

Suomalaisen Työn Liitto

Parking Energy (Parkkisähkö Oy) on suomalainen sähköautojen latauspalveluja tarjoava yritys. Parking Energy on kehittänyt ja toimittanut sähköautojen latausteknologiaa ja latauspalveluita sekä niihin liittyviä tietojärjestelmiä jo vuodesta 2014 lähtien. Parking Energy tarjoaa avaimet käteen -periaatteella sähköautojen latauksen kokonaisratkaisuja kiinteistöissä.

Tutustu palveluumme alta:

Yritykset: Klikkaa tästä

Taloyhtiöt: Klikkaa tästä