Parkkisähkön pikaliitinjärjestelmä

Parkkisähkön pikaliitinjärjestelmä on edullinen ja jokaiselle parkkialueelle soveltuva ratkaisu, jolla pysäköintialueet ja -hallit voidaan muuttaa sähköauton lataukseen soveltuvaksi.

Pikaliitinteknologian ansiosta autojen lämmitykseen tehtyä kaapelointia voidaan hyödyntää myös sähköautojen lataamiseen. Tolpan naaraspikaliittimeen asennetaan plug-and-play -tekniikalla perinteinen piharasia sekä eri tyyppisiä ja -tehoisia latauslaitteita.


Kaapelointi tehdään kerralla koko pysäköintialueelle ja okaiseen pysäköintiruutuun asennetaan pikaliitin. Tämän jälkeen latauslaitteen asentaminen pikaliittimeen vie vain muutaman minuutin. Järjestelmä skaalautuu ja latauslaitteita voidaan asentaa, muuttaa ja poistaa kulloisenkin tarpeen mukaan.

Parkkisähkön palvelumallilla toteutettu latausratkaisu vapauttaa kiinteistön omistajan sähköauton lataukseen liittyvistä huolista ja kiinteistö saa kerralla kaikki tulevaisuuden tarpeensa hoidettua, ilman vanheneviin laitteisiin sitoutumista.

Pikaliitinjärjestelmän edut:

  1. Kerralla toteutettu kaapelointi on kustannustehokas, yksinkertainen ja helposti hallittava kokonaisuus.
  2. Latausjärjestelmän tärkein ominaisuus on helppo ja edullinen skaalautuvuus.
  3. Latureiden lisääminen ja poistaminen kulloistakin tarvetta vastaavaksi on yksinkertaista ja nopeaa.
  4. Sähköautojen latausteknologiat kehittyvät jatkuvasti.
  5. Pikaliitinjärjestelmä ja latauspisteiden vuokramalli takaavat ajantasaisen tekniikan ja tulevaisuusvarman ratkaisun.
  6. Latauspisteen asentaminen onnistuu ilman sähkömiestä.
  7. Latauspisteen huoltaminen tai vaihtaminen tehokkaampaan ei aiheuta palvelukatkoksia.

Lue lisää sähköautojen latauksesta

Älykäs kuormanhallinta

Älykäs kuormanhallinta huolehtii sähkön riittävyydestä koko parkkialueella. Tämän ansiosta pienestäkin pääkeskuksesta riittää virtaa kaikkien autojen lataamiseen.

Lue lisää

Laadukkaat latauslaitteet

Parkkisähköllä on erilaisia kiinteistölataukseen suunniteltuja sähköautojen latauslaitteita. Pikaliitinjärjestelmä mahdollistaa laitteiden nopean asentamisen ja ylläpidon.

Lue lisää