Työpaikkalataus

04.05.2021

Sähköautojen lataus työpaikoilla

Sähköautojen määrä on tasaisessa kasvussa. Työnantajalle tämä tarkoittaa sitä, että työpaikan paikoitusalueella täytyy olla varaus yhä useammalle sähköauton latauspisteelle.

Toisaalta, mahdollisuus ladata sähköauto työpäivän aikana on etu, jota moni työntekijä arvostaa. Työntekijöiden lisäksi latauspisteitä tarvitsevat myös asiakkaat ja vieraat.

Skaalautuva järjestelmä

Yrityksen reaaliaikainen tarve voi olla vaikka kuudelle latauspisteelle, mutta kysyntä voi vuodessa kaksin- tai jopa kolminkertaistua. Parkkisähkön latausjärjestelmä on suunniteltu skaalautumaan tarpeen mukaan.

Asennusvaiheessa joko kaikkiin tai osaan pysäköintiruuduista asennetaan sähköautojen latausvalmius. Patentoidun pikaliitinjärjestelmän ansiosta latausvalmiita pysäköintiruutuja voidaan ottaa käyttöön nopeasti, ilman suuria asennuskuluja.

Helppo ratkaisu

Yritykset voivat joko ostaa tai vuokrata latauslaitteet. Vuokramallissa yrityksen ei tarvitse huolehtia lataustekniikan jatkuvasta kehittymisestä. Parkkisähkö vastaa latauslaitteiden toimivuudesta, huolloista ja muusta ylläpidosta. Vanhenevat laitteet päivitetään tarpeen mukaan uusimpaan tekniikkaan edullisesti.

Kaikki Parkkisähkön toimittamat latauslaitteet ovat jatkuvassa etävalvonnassa – myös omaksi hankitut.

Joustava laskutusjärjestelmä

Parkkisähkö räätälöi jokaisella asiakkaalle juuri hänen tarpeisiinsa sopivan laskutusjärjestelmän. Latauskulut voidaan laskuttaa käytön mukaan työntekijöiltä ja muilta käyttäjiltä tai työnantaja voi tarjota työpaikkalatauksen työntekijöilleen työsuhde-etuna. Tällöin työnantaja pidättää lataamisetua nauttivilta työntekijöiltä ennakonpidätyksenä edun verotusarvon, joka on tällä hetkellä 30 €/kk.

Lue lisää sähköautojen latauksesta

Älykäs kuormanhallinta

Älykäs kuormanhallinta huolehtii sähkön riittävyydestä koko parkkialueella. Tämän ansiosta pienestäkin pääkeskuksesta riittää virtaa kaikkien autojen lataamiseen.

Lue lisää

Laadukkaat latauslaitteet

Parkkisähköllä on erilaisia kiinteistölataukseen suunniteltuja sähköautojen latauslaitteita. Pikaliitinjärjestelmä mahdollistaa laitteiden nopean asentamisen ja ylläpidon.

Lue lisää

Pyydä tarjous

Parkkisähkön pikaliitinjärjestelmän avulla kiinteistö saa hoidettua kerralla sähköautojen lataukseen liittyvät tulevaisuuden tarpeensa kerralla.

Tarjouspyyntö – lyhyt